Menú

27 de maig 2020

gazpatxo de síndria





Dificultat
Fàcil
Temps de preparació
45’
Temps de repòs
4h
Cost per ració
0,50€

Ingredients per unes 4 persones:  mig quilo de síndria, 5 o 6 tomàquets madurs (els de pera van molt bé), 1 ceba tendra,  1 cogombre, unes llesques de pa dur, oli d’oliva, sal, pebre, vinagre. I per acompanyar: 1 pebrot vermell, 1 tomàquet d’amanida, 1 ceba tendra ...

1)     Primer de tot poso els tomàquets a escaldar uns 3 o 4 minuts, després els refredo.
2)    Tallo la resta de verdures a daus: la síndria, la ceba, el pebrot verd, el cogombre ... i el pa a daus.
3)    Poso les verdures en un bol cobrint d’aigua, salpebrant al gust i també afegint un toc de vinagre (si agrada suau poso poc vinagre)
4)    Pelo els tomàquets, els tallo i afegeixo al bol amb les verdures.
5)    Col·loco el bol dins la nevera a reposar una estona
6)    Passo tot pel turmix fins que quedi una textura cremosa i suau.
7)    Torno a posar a la nevera fins el moment de servir.
8)    Tallo les verdures d’acompanyament i les col·loco en bols o plat amb una cullereta


Bon profit!



els ingredients

escaldo els tomàquets



tot ben picat


hidrato





oli

sal

vinagre

turmix

a la nevera !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!