Menú

8 d’ag. 2019

gaspatxo de pastanaga (amb gingebre)



Dificultat
Fàcil
Temps de preparació
45’
Temps de repòs
4h
Cost per ració
0,50€

Ingredients per unes 4 persones:  1kg i mig de pastanagues, 1 llimona (suc), un trosset de gingebre, sal, oli d’oliva, 150 grams de mongeta verda tendra, 1 pebrot verd, mig pebrot vermell, un grapat de raves, pipes de carbassa, llavors de sèsam.

1)     Primer de tot pelo i tallo les pastanagues i les coc durant uns 15 minuts fins que siguin tendres.
2)    Mentre coc les pastanagues netejo les verdures. Tallo tot molt petit ja que seran les verdures que acompanyen aquest gaspatxo. Extrec el suc de llimona i aparto.
3)    Trituro la pastanaga amb l’aigua de la cocció fins que quedi amb la textura que m’agrada (líquida però cremosa). Salpebro al gust. Un raig d’oli d’oliva i el suc de llimona. A reposar. Quan sigui fred el poso a la nevera.
4)    Coc durant un parell de minuts la mongeta ben petita (res, escaldar una mica) en aigua bullint. Escórrer.
5)    Serveixo el gaspatxo acompanyat de totes les verdures: mongeta, pebrots, raves... i amb les pipes de carbassa, sèsam i ratllo gingebre fresc per sobre.



Bon profit!



Afegeix la llegenda



pastanagues a bullir

taller ben petita la mongeta verda

extreure el suc de la llimona

en un bol vaig afegint líquid de cocció

i trituro ben fi

suc de llimona

sal, pebre i oli



Afegeix la llegenda

presento amb les verdures





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!