Menú

25 de gen. 2019

pebrots farcits d'arròs





Dificultat
Mitjana
Temps
1 hora
Cost per ració
1,20€

Ingredients per unes 4 persones:  4 pebrots mitjans, uns 200 grams d’arròs basmati bullit, 4 tomàquets madurs i 1 extra, 1 ceba, un trosset de mantega, formatge ratllat per gratinar, oli d’oliva, sal, pebre negre i comí en pols

1)     Primer de tot faig l’arròs basmati. Com? Poso en una olleta aigua a bullir, i coem l’arròs poc, uns 5 minuts (ja que després acabalarà de coure en el forn). Escorro i reservo
2)    Poso el forn a escalfar a uns 170 graus. (el de sota només)
3)    Pico la ceba
4)    Escaldo els 4 tomàquets, trec la pell i els trituro per obtenir una crema. Amb el cinqué d'ells faig daus ben petits.
5)    En una paella amb la mantega a daus coc la ceba uns 5 minuts
6)    Hi afegeixo l’arròs i salpebro al gust. Hi afegeixo el comí al gust (tasto i rectifico si cal). Uns 4 o 5 minuts i ja està.
7)    Tallo els pebrots per la part superior i buido de dins (trec les llavors i la part blanca dels laterals). Cal fer-ho amb compte perquè no es faci cap forat. Jo tinc una cullereta d’aquelles per fer boletes de fruita i que tenen un forat i em va molt bé per buidar els pebrots.
8)    Poso els pebrots en una safata de forn sobre paper de forn
9)    Omplo amb l’arròs
10)  Formatge ratllat per sobre i
11)   Al forn uns 30 minuts a uns 170 graus. Els últims 10 minuts obro el gratinador del forn

Bon profit!


ingredients

coc l'arròs (no del tot)

pico la ceba


sofregeixo la ceba

trossets de tomàquet

afegeixo el tomàquet triturat i els dauets també

buido els pebrots


afegeixo l'arròs i remeno bé



farceixo els pebrots 

formatge ratllat i al forn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!