L'orígen d' aquesta amanida és aprofitar un pollastre cuinat fa un parell de dies.
En aquest cas he aprofitat un excedent de pollastre que he cuinat amb carbassa, l’he netejat amb un drap i l’he tallat amb unes tisores.
Ingredients per 4 persones: mig pollastre cuit, dos alvocats, dues pomes, un grapat de tomàquets cherrie, un grapat de nous o pinyons (opcional), dues llimones, i per la vinagreta de mel: 8 cullerades d’oli, 2 de mel, 2 de vinagre de poma i sal.
En aquest cas he aprofitat un excedent de pollastre que he cuinat amb carbassa, l’he netejat amb un drap i l’he tallat amb unes tisores.
Ingredients per 4 persones: mig pollastre cuit, dos alvocats, dues pomes, un grapat de tomàquets cherrie, un grapat de nous o pinyons (opcional), dues llimones, i per la vinagreta de mel: 8 cullerades d’oli, 2 de mel, 2 de vinagre de poma i sal.
1)
Netegem i tallem el pollastre cuit. Pelem i
tallem l’alvocat i la poma i ho ruixem amb suc de llimona. Netegem i tallem per
la meitat els tomàquets cherrie
2)
Barregem en un bol tots els ingredients ben
talladets
3)
En un bol barregem els ingredients per la
vinagreta de mel i els batem. Una altra manera de fer-ho és posar-los tots en
un pot de vidre amb tapa i saccejar-ho tot bé .
4)
Servim amb la vinagreta per sobre
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!