
Un tiramisú a prova d'infants, sense cafè ni licors....
amb un suau toc de taronja. Queda deliciós !!
Ingredients:
Melindros (un quart de quilo o unes 12 unitats) i el suc de 2 taronges. 125 grams de formatge
mascarpone, 125 ml. de nata líquida, suc de mitja taronja i la ratlladura de la
pell de mitja taronja, 3 fulles de gelatina i 50 grams de sucre.
1)
Primer hidratem les fulles de gelatina en
un bol amb aigua ben freda, com a mínim deixar-les en remull uns 10 minuts. Mentre, escalfem el suc de mitja taronja en un pot i ratllem la pell de mitja taronja.
2)
Escorrem la gelatina (jo les agafo i escorro amb les mans mateix) i l’afegim al suc
calent, ho dissolem bé, afegim el sucre i deixem reposar.
3)
Batre la nata líquida sense acabar de muntar del tot però que quedi consistent. Batre el mascarpone
amb la ratlladura de la taronja. Treballem les dues cremes i batem amb les
barilles a velocitat alta.
4)
Afegir a les cremes el suc/gelatina i
barrejar bé amb una mànega pastissera.
5)
En un motlle posar una base de melindros esquitxats
amb suc de taronja, cobrir amb la crema de taronja, fer una segona capa de
melindros amb suc de taronja i acabar amb una capa de crema de taronja. Decorar
amb fils de pell de taronja confitada o fideus de xocolata (molt poca
quantitat). Deixar un parell d’hores a la nevera (o més, millor) i servir
fresquet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!