Menú

14 de des. 2014

pollastre al curri i acompanyat de patates



Un pollastre molt saborós que avui l'hem acompanyat de daus de patata però també combina molt bé amb un arròs basmati .


Ingredients (per unes 5 persones): 1 pollastre a octaus, 3 llimones, 1 ceba, 2 dents d’all,  5 patates mitjanes, sal, pebre, oli d’oliva, julivert, farina de blat de moro (apte per celíacs), curry,

1)     Salpebrar el pollastre. Ruixar-lo amb el suc de la llimona i deixar apart.
2)    En una cassola ben gran amb oli d’oliva, sofregir la ceba, amb l’all a làmines, el julivert trinxat i deixar fer-se (la ceba transparent)
3)    Afegir-hi el pollastre i cobrir amb aigua. Quan l’aigua bulli afegir-hi 2 cullerades de curry i 2 més de farina, així espessirà. Un consell, traiem una mica d'aigua calenta i en un got hi barregem la farina de blat de moro treballant-la amb una cullera perquè no faci grumolls. Podem fer el mateix amb el curry. Després ho aboquem tot a la cassola.


4)    Deixar coure uns 35 minuts removent-ho de tant en tant perquè no s’enganxi. Servir calent.


els ingredients

reguem el pollastre salpebrat amb el suc de llimona

coem les cebes

hi afegim les làmines d'all

i el julivert picat

deixem fins que la ceba sigui transparent i 

afegim el pollastre

cobrim amb aigua o brou calents


hi afegim el curry

 i la farina de blat de moro

fregim els daus de patates






1 comentari:

Agraïda per la teva aportació !!!