Ingredients (per unes 4 persones):
- 1 peça de seitan
- 500 grams de bolets
- unes 8 patates tallades esqueixades
- 500 grams de bolets
- unes 8 patates tallades esqueixades
- 1 ceba tallada a trossets
- 1 fulla de llorer (opcional)
- 1 tasseta d'oli d’oliva
- sal i pebre
tot i que es poden variar força els ingredients posant-hi més bolets o més ceba... va a gustos.
- 1 fulla de llorer (opcional)
- 1 tasseta d'oli d’oliva
- sal i pebre
tot i que es poden variar força els ingredients posant-hi més bolets o més ceba... va a gustos.
Usar una cassola fonda gran.
Primer talles el seitan a filets, neteges els bolets i els talles a daus, peles i talles les patates a daus grans esqueixats (es fa iniciant el tall amb un ganivet i acabant tallant amb les mans)
Fregeixes els filets de seitans amb l'oli d'oliva i unes dents d'all. Els apartes i talles a daus.
Fregeixes la ceba uns 5 minuts.
Afegeixes les patates esqueixades i a sobre el seitan, salpebres, una fulla de llorer, i a sobre de tot els bolets tallats a trossos, tapes la cassola (amb la tapa al revés, sí, al revés, així es va coent amb el mateix suc que deixen anar els bolets) i deixes coure a foc molt lent durant força estona (per ex. entre 50 i 60 minuts). Proveu si la patata és cuita i ja està.
Primer talles el seitan a filets, neteges els bolets i els talles a daus, peles i talles les patates a daus grans esqueixats (es fa iniciant el tall amb un ganivet i acabant tallant amb les mans)
Fregeixes els filets de seitans amb l'oli d'oliva i unes dents d'all. Els apartes i talles a daus.
Fregeixes la ceba uns 5 minuts.
Afegeixes les patates esqueixades i a sobre el seitan, salpebres, una fulla de llorer, i a sobre de tot els bolets tallats a trossos, tapes la cassola (amb la tapa al revés, sí, al revés, així es va coent amb el mateix suc que deixen anar els bolets) i deixes coure a foc molt lent durant força estona (per ex. entre 50 i 60 minuts). Proveu si la patata és cuita i ja està.
fregir els filets de seitan |
tallar els filets a daus |
fregir la ceba |
patates esqueixades |
poses les patates sobre la ceba |
afegeixes el seitan |
i els bolets talladets |
una mica de brou (o aigua) |
coure amb la tapa a l'inrevès |
Mmmmm aquest mateix cap de setmana ho provo! Jo faig fricandó de seitan i també queda molt bo. :)
ResponElimina