Ingredients: seitan
- per fer les mandonguilles : seitan (1 peça), pa ratllat, ou, sal i pebre, i farina
Piquem el seitan : la barregem amb all i julivert, un ou i ho treballem (no gaire). Hi afegim el pa ratllat fins que quedi en una consistencia que ens agradi, salpebrar al gust. Fer les boletes i enfarinar-les.
1) ara fregirem les mandonguilles en una paella amb oli i uns grans d'all. Un cop fregides per totes bandes les apartem.
2) En la mateixa paella farem el sofregit posant en primer lloc la ceba tallada en petits trossos o picada i després d'uns minuts hi afegirem pebrot i pastanaga, i la resta de verdures al cap de cinc minuts més juntament amb el tomàquet ratllat (força quantitat). Abocar brou. Salpebrem i deixem coure una estoneta a foc lent (uns 15/20 minuts). Igualment podem anar mirant com està quedant si al dente o massa fet (tastem). Anem afegint líquid (un brou vegetal) perquè no ens en falti.
3) per últim hi afegim les mandonguilles i rectifiquem de sal i pebre si cal.
les mandonguilles de seitan ja fetes |
un exemple d'ingredients |
fregim les mandonguilles |
la ceba |
la pastanaga |
tomàquet ratllat |
una mica de brou si cal |
una estoneta en la última cocció |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!