Ingredients (per unes 6/8 persones):
- - 500 grams de mascarpone (formatge)
- 6 ous (sols els rovells)
- 10/12 cullerades soperes rases de sucre
- 6/8 fulles de gelatina
- 1 cafetera (i brandi)
- Melindros (unes 10 unitats aprox.)
- Cacau en pols
Escalfar el mascarpone una mica per poder-lo treballar bé
- Posar les fulles de gelatina en remull en un bol i després posar-les a escórrer.
- Fer una cafetera de cafè
- Barrejar els rovells amb el sucre i fer una pasta ben fina
- Afegir-hi el mascarpone i treballar amb unes varilles de muntar clares ben fi.
- Preparar un motlle que es pugui aixecar damunt un plat ben pla.
- Sucar els melindros amb el cafè (amb licor si es vol) i anar cobrint la base del motlle amb compte de no sucar-los excessivament sinó sobreïx.
- Posar les fulles de gelatina escorregudes en un pot a escalfar i quan estiguin desfetes... afegir-hi la pasta del mascarpone i barrejar bé.
- Afegir la pasta al damunt de la base de melindros i cobrir.
- Posar a la nevera unes 3 hores mínim o tot una nit
- Treure de la nevera una bona estona abans i just abans de servir espolsar cacau per sobre.
Bon profit!
|
Ingredients |
|
sucre amb rovells |
|
gelatina en remull |
|
sucre/rovells amb el mascarpone |
|
Escalfar la gelatina |
|
muntem base melindros sucats |
|
A sobre |
|
A la nevera unes hores |
|
Desenmotllar |
|
Cacau per sobre just abans de servir. |
Aquesta sí que l'he de probar. A veure quan ens descobreixes la teva recepta secreta de l'Spritz Aperol. Quins bons moments! Molta sort amb el teu nou blog.
ResponElimina