Patates al forn a la llimona i all
| 
   Dificultat  | 
  
   Mitjana  | 
 
| 
   Temps   | 
  
   1 hora  | 
 
| 
   Cost per ració  | 
  
   0,50€  | 
 
Unes patates per acompanyar delicioses i
fàcils de fer. 
Ingredients per unes 4 persones: 4 patates, una llimona, 3 grans d’all, oli d’oliva (la mateixa quantitat que el suc de la llimona), sal, pebre negre
1.      
Primer de tot, netejo les patates. Les tallo a grills
(com la mida dels grills d’una mandarina).
2.      
Extrec el suc de la llimona i el poso en un got.
3.      
Poso la mateixa quantitat d’oli d’oliva que la
quantitat de suc
4.      
En un vas, passo pel turmix el suc de la llimona, l’oli,
i els grans d’all.
5.      
En un bol salpebro les patates al gust.
6.      
Unto i barrejo bé la salsa amb les patates i les deixo
macerar una estona. Jo les faig unes hores abans i les deso a la nevera
tapades.
7.      
Poso el forn a escalfar a uns 190 graus.
8.      
Coc les patates uns 30 minuts tapades i després les
destapo i les coc al forn uns 10 o 15 minuts més fins que estan daurades.
9.      
Serveixo a taula calentes
Bon profit!

















Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!