Patates al forn a la llimona i all
Dificultat |
Mitjana |
Temps |
1 hora |
Cost per ració |
0,50€ |
Unes patates per acompanyar delicioses i
fàcils de fer.
Ingredients per unes 4 persones: 4 patates, una llimona, 3 grans d’all, oli d’oliva (la mateixa quantitat que el suc de la llimona), sal, pebre negre
1.
Primer de tot, netejo les patates. Les tallo a grills
(com la mida dels grills d’una mandarina).
2.
Extrec el suc de la llimona i el poso en un got.
3.
Poso la mateixa quantitat d’oli d’oliva que la
quantitat de suc
4.
En un vas, passo pel turmix el suc de la llimona, l’oli,
i els grans d’all.
5.
En un bol salpebro les patates al gust.
6.
Unto i barrejo bé la salsa amb les patates i les deixo
macerar una estona. Jo les faig unes hores abans i les deso a la nevera
tapades.
7.
Poso el forn a escalfar a uns 190 graus.
8.
Coc les patates uns 30 minuts tapades i després les
destapo i les coc al forn uns 10 o 15 minuts més fins que estan daurades.
9.
Serveixo a taula calentes
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!