Menú

27 d’ag. 2021

secret ibèric de porc al forn

 



Dificultat

Mitjana

Temps

una hora

Cost per ració

5€




Ingredients per unes 2 persones:  una peça gran de secret de porc d’uns    grams, 2 patates,  1 ceba, 4 dents d’all, oli d’oliva, sal, pebre, dues branques de romaní.


  1. Primer de tot poso el forn a escalfar a uns 200 graus (sota i sobre)

  2. Barrejo en un got tot picat les dents d’all, sal, pebre negre, unes fules de romaní i herbes provençals.

  3. Amb aquesta barreja pinto bé tota la carn i la deixo una estona a macerar perquè s’impregni bé

  4. Tallo les patates a rodanxes ben fines. Faig el mateix amb la ceba

  5. en una safata per anar al forn rego amb oli d’oliva, coloco patates de base i ceba i poso la carn a sobre, als costats acabo de posar les patates i ceba restants. Hi afegeixo una branqueta més de romaní.

  6. Poso al forn a coure fins que estigui daurat uns 15 minuts. Ho miro i aleshores giro la carn perquè es faci de les dues bandes per igual.

  7. Ho torno a coure, aquest cop uns 10’ són suficients habitualment. Si veig que s’asseca molt hi afegeixo un xic d’aigua.

  8. Cal mirar que les patates estiguin ben cuites, perquè són les que marquen quan el plat està fet. Per això les tallo molt fines perquè en qüestió de 25 minuts estiguin cuites.


Bon profit!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!