Dificultat 
 | 
  
Fàcil 
 | 
 
Temps 
 | 
  
40 minuts 
 | 
 
Cost per ració 
 | 
  
0,40€ 
 | 
 
És un plat molt sa, amb verdures i el toc de l’alfàbrega que l’omple
de frescor. I si hi poses un bitxo li dones un toc picant i alegre. 
Ingredients per unes 4/5 persones:  mig quilo de pasta: macarrons, un manat d’alls
tendres, una albergínia, un carbassó, una ceba mitjana, un manat d’alfàbrega
fresca, una cullera gran d’orenga molta, 
oli d’oliva, sal, pebre negre.
1)     Primer
de tot pelo i tallo les verdures a daus petits i les reservo.
2)    En
una cassola baixa i ampla i amb oli d’oliva i un bitxo, hi aboco els alls
tendres i la ceba i els coc uns minuts. 
3)    Quan
estan mig cuits hi afegeixo l’albergínia i el carbassó i deixo coure entre 10 i
15 minuts mirant que tinguin suficient oli per estar hidratats.
4)    Mentre
es fan les verdures coc la pasta just 2 o 3 minuts abans que estigui al dente,
l’escorro i 
5)    Afegeixo
la pasta a la cassola i acabo de coure uns 2 minuts més amb orenga i alfàbrega fresca.
6)    Serveixo
amb pebre negre i si es vol amb formatge parmesà ratllat.
Bon profit!
![]()  | 
| els ingredients | 
![]()  | 
| tallar les verdures | 
![]()  | 
| salar l'albergínia | 
![]()  | 
| sofregir alls tendres i ceba | 
![]()  | 
| afegir carbassó i albergínia | 
![]()  | 
| l'alfàbrega | 
![]()  | 
| sofregir una estona | 



















Qué rico!
ResponEliminaEstà deliciós! Molt bona idea això del monogràfic pasta en aquests moments.
ResponElimina