Dificultat 
 | 
  
Mitjana 
 | 
 
Temps 
 | 
  
1h 
 | 
 
Cost per ració 
 | 
  
2,15€ 
 | 
 
Ingredients per unes 2 persones: 2 alvocats, una
tassa d’arròs basmati, un tomàquet madur, 1 ceba, 1 dent d’all, unes quantes cullerades
de blat de moro cuit, rúcula, llorer, una llimona, oli, pebre negre, sal i
alfàbrega.
1)     Primer
de tot preparem les verdures. Pelem i tallem ben petits els alls, la ceba, els
xampinyons i el tomàquet.
2)    I
en una cassola o paella amb oli d’oliva ho sofregim tot. Primer poso la ceba i
l’all,..
3)    Hi
afegeixo l’arròs i una mica més d’oli i ...
4)    Ara,
molt important hi afegeixo aigua, el doble que el d’arròs (com sempre) o sigui
avui 2 tasses i deixo coure durant uns 10 minuts si és basmati i uns 15 minuts
si és arròs rodó (tipus per paella)
5)    Veig
que ja no hi ha aigua i que l’arròs està cuit al dente. Aturo el foc i que
reposi uns minuts
6)    Tallo
els alvocats per la meitat, els buido amb una cullera però avui deixo una mica
d’alvocat per fer més cos a sota
7)    Barrejo
l’arròs amb l’alvocat triturat
8)    Afegeixo
els tomàquets a la mescla d’abans.
9)    Salpebro
al gust, pico alfàbrega i ho afegeixo ... el blat de moro cuit
10)  Farceixo
els alvocats (les 4 meitats) i ho decoro amb rúcula i ruixo suc de llimona per
sobre. Puc decorar amb rodanxes de llimona
A descansar a la nevera
i menjar en una estoneta
Bon profit!
![]()  | 
| els ingredients | 
![]()  | 
| tallem les verdures | 
![]()  | 
| afegim l'arròs | 
![]()  | 
| i l'aigua | 
![]()  | 
| fem la crema d'alvocat | 
![]()  | 
| barregem bé i afegim les verdures restants | 
![]()  | 
| farcim els alvocats amb l'arròs i totes les verdures | 














Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!