Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
1h30'
|
Cost per ració
|
0,80€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 3 ous, 1 iogurt grec, 1/2 mesura del pot del
iogurt d’oli d’oliva suau o oli de girasol; 2 mesures de sucre, 2 mesures de
farina de brioxeria i 1 mesura de cacau en pols, 1 sobre de llevat en pols (o
16 grams). Uns 50 grams de nous pelades i triturades.
1) Primer
de tot posem el forn a escalfar a uns 180 graus.
2) Preparem
un motlle amb paper de forn o bé pintant-lo amb mantega fosa i espolsant amb
farina.
3) Picar
les nous. Posar en un bol el iogurt per així poder disposar del got de iogurt
per les mesures dels ingredients.
4) En
un bol mitjanet batem els ous amb batedora elèctrica fins que estiguin ben
espumosos. En aquest punt hi afegim el sucre i continuem batent
5) Afegim
l'oli a rajolí i anem batent. Fem el mateix amb el iogurt.
6) Finalment
hi afegirem els ingredients "secs",. En aquest moment treballarem la
massa amb una cullera de fusta. Primer afegim la farina prèviament tamisada amb
el llevat barrejat.
7) I
finalment el cacau també tamisat.
8) I
finalment les nous triturades.
9) Omplim
el motlle i coem al forn uns 45 minuts a uns 180 graus amb el forn de sota
només.
10) Deixem
refredar i desemmotllem.
Bon profit!
Quina bona pinta Judit!
ResponEliminaAvui ens animarem a fer-lo!
Quina bona pinta Judit!
ResponEliminaAvui ens animarem a fer-lo!