Dificultat
|
Fàcil
|
Temps preparació
|
30'
|
Temps al forn
|
18'
|
Cost per ració
|
2,70€
|
Ingredients (per unes 4 persones): 4 talls de salmó (un quilo aproximadament), uns 40
grams de mantega, uns 300 grams de raïm, uns 150 ml. de crema de llet, tres quarts de got de cava (uns 200ml), sal i pebre blanc
1)
Primer posem el forn a
escalfar a 200 graus
2)
Després, netegem bé els
grans de raïm, els tallem per la meitat i traiem les llavors.
3)
Desfem una mica la
mantega i pintem tota la base d'una safata per anar al forn.
4)
A la peixateria jo ja he
demanat que em netegin bé el salmó d'espines. Salpebrem el salmó (el pebre blanc s'adiu molt bé amb aquest peix) .
Posem els talls de salmó damunt la safata untada.
5)
Reguem amb el cava i
posem al forn durant 10 minuts. El peix es cou molt ràpid i més si està ja a
talls.
6)
Treure del forn, regar
amb la crema de llet i afegir-hi els grans de raïm. Coure uns 8 minuts
més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!