Fàcil
|
|
Temps
|
1h
|
Cost per ració
|
1,5€
|
Ingredients (per unes 5 persones): 500 grams de
macarrons, 10 figues fresques, 10 talls de pernil, 2 boles de formatge
mozzarella, sal , pebre negre, oli d’oliva
i per la
vinagreta: vinagre de poma, oli d’oliva aromatitzat amb romaní, sal i pebre al gust.
1) Primer
de tot farem la vinagreta. Posem tots els ingredients en un pot, el tanquem i
“xinxollem” bé tot fins que estigui ben barrejat
2) Després
courem la pasta al dente. Aboquem els
macarrons en una olla amb força aigua bullint i els deixem coure el temps just
de cocció.
3) Ara
farem un cruixent de pernil. Com? Doncs courem al forn el pernil. Primer posem
el forn a uns 50 graus. Deixem els talls en un nivell a dins durant un minut o
més i retirem quan estiguin al gust. Tallem a virutes.
4) Tallem
la mozzarella a dauets petits. Pelem i tallem les figues a quarts o vuitens
5) Servim
els macarrons posant-hi a sobre les virutes de pernil, els daus de mozzarella i
els trossets de figa. Posem la vinagreta per regar-ho tot bé. També hi servim
formatge parmesà ratllat.
És un plat ideal per aquests dies de tardor. Es
pot menjar fred o semi fred presentant els macarrons i el pernil calents i la
resta d’ingredients a temperatura ambient.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!