Menú

3 de set. 2015

macarrons amb figues i pernil



Fàcil
Temps
1h
Cost per ració
1,5€


Ingredients (per unes 5 persones): 500 grams de macarrons, 10 figues fresques, 10 talls de pernil, 2 boles de formatge mozzarella, sal , pebre negre, oli d’oliva
 i per la vinagreta: vinagre de poma, oli d’oliva aromatitzat amb romaní,  sal i pebre al gust.

1)     Primer de tot farem la vinagreta. Posem tots els ingredients en un pot, el tanquem i “xinxollem” bé tot fins que estigui ben barrejat
2)    Després courem  la pasta al dente. Aboquem els macarrons en una olla amb força aigua bullint i els deixem coure el temps just de cocció.
3)    Ara farem un cruixent de pernil. Com? Doncs courem al forn el pernil. Primer posem el forn a uns 50 graus. Deixem els talls en un nivell a dins durant un minut o més i retirem quan estiguin al gust. Tallem a virutes.
4)    Tallem la mozzarella a dauets petits. Pelem i tallem les figues a quarts o vuitens
5)    Servim els macarrons posant-hi a sobre les virutes de pernil, els daus de mozzarella i els trossets de figa. Posem la vinagreta per regar-ho tot bé. També hi servim formatge parmesà ratllat.


És un plat ideal per aquests dies de tardor. Es pot menjar fred o semi fred presentant els macarrons i el pernil calents i la resta d’ingredients a temperatura ambient.


tots els ingredients


el pernil cap al forn

pelem les figues



ja tenim els ingredients preparats

fem la vinagreta



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!