La pasta sempre té èxit i més si hi ha nens a taula. Aquest plat és molt senzill de fer i mentre bull la pasta es poden fer les verdures. En només 15 minutets tindràs un àpat a taula.
Ho vols provar?
Ingredients (per 5 persones): espaguetis (mig quilo), xampinyons, 1 pebrot
vermell, 1 pebrot verd, 1 ceba,
pastanagues, tomàquet triturat, oli d’oliva, sal, pebre, 2 dents d’all.
1) Posar una olla amb aigua a escalfar, i mentres bull tallar
totes les verdures netes a daus o tires primes. Si no les tenim totes, posem les que tinguem per casa.
2) Fregir
en una paella primer les dents d’all laminades i apartar, fregir la ceba a tires primes,
afegir-hi la pastanaga, els pebrots, els xampinyons...i fregir durant uns 10 minuts o com ens agradi.
3) Mentre coem les verdures, bullir
els espaguetis apart amb força aigua i sal perque quedin al dente, durant uns 8 minuts aproximadament. Escórrer i reservar.
4) Barrejar
tot en un wok ben calent i al foc durant un parell de minuts i servir tebi.
Bon profit !
 |
els ingredients |
 |
tallem les verdures |
 |
aromatitzem l'oli amb l'all i apartem |
 |
anem afegint les verdures |
 |
ben barrejades i cuites |
 |
afegim el tomàquet natural |
 |
no oblidem de salpebrar al gust |
 |
saltegem les verdures i |
 |
afegim els espaguetis |
 |
Bon profit! |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!