Ingredients
: uns 300 grams de cigrons bullits, 1 alvocat madur, una mica de mantega (1
cullerada), mitja culleradeta de sal, 1 cullerada de suc de llimona, pa ratllat
(uns 50 o 60 grams) i sèsam (llavors)
- Primer barrejar l'alvocat amb la llimona i després afegir-hi els cigrons, la mantega i la sal i passar-lo pel turmix. Mirar la textura i si cal
     afegir més pa ratllat perquè espesseixi més i puguem treballar-ho millor
     (més consistència)
 - Fem
     boletes ajudant-nos d’unes culleres de postres i les arrebossem amb el
     sèsam
 - Les
     posem dins uns paperets de paper arrissat d’aquells que s’usen per les
     trufes o minimagdalenes i les deixem a la nevera un parell d’hores o
     congelem fins que les vulguem fer servir.
 
No sembla complicat i te bona pinta... Aixo ho hem de provar!
ResponElimina