Menú

28 de set. 2014

flam de xocolata i cafè

.

Ingredients (uns 8 flams): caramel líquid *, 200 ml. de nata líquida, 600 ml. De llet, 40 grams de sucre, 40 grams de cacau en pols, 8 grams de cafè soluble, 16 grams de gelatina en pols (o unes 8 fulles) i aigua.
* mireu la recepta a caramel liquid casolà

  1. Omplir amb caramel les 8 flameres.
  2. En un pot gran abocar la llet, la nata, el sucre, el cacau i el cafè i posar al foc fins que bulli. Batre fins que quedi tot ben barrejat. Quan comenci a bullir apartar del foc i abocar-hi la gelatina en pols. Si fem servir gelatina en làmines les haurem posat uns minuts amb aigua freda, les escorrem bé i les barregem apart en una tassa de cafè amb una mica del líquid calent, després ho incorporem a tota la barreja.
  3. Passem per un colador i omplim les flameres.
  4. Deixem refredar i posem a la nevera (almenys unes 3 hores). Servim fred


Bon profit!


posem caramel al fons de les flameres

els ingredients per al flam

en un cassó la llet, la nata...


el sucre

el cacau

el cafè soluble

i al foc a bullir tot remenant bé

finalment la gelatina en pols

passem per un colador

i omplim les flameres

i a la nevera unes hores





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!