Amanida de pasta amb anxoves i alvocat
Dificultat |
molt fàcil |
temps de preparació |
20’ |
Cost per ració |
2,5€ |
Una amanida fresca per l’estiu, amb el
toc salat i de mar de les anxoves, la cremositat de l’alvocat, la frescor de l’alfàbrega
i el toc de color dels tomàquets cirerols. Es poden fer molts tipus d’amanides
de pasta i aquesta és un encert. Ideal per dur en un taper a la feina.
Ingredients per unes 4
persones: 400 grams de pasta per amanida (espirals
o llacets), unes 16 unitats: 1 pot d’anxoves bones (avui són de l’Escal), un alvocat gran, un
bon grapat de tomàquets cirerols, unes fulles d’alfàbrega fresca, un got ple de blat
de moro, un bon grapat d’olives sense pinyol, oli d’oliva i sal.
1.
Primer de tot, poso a
bullir la pasta en molta aigua el temps que em digui perquè quedi al dente. Jo
hi aboco una mica de sal.
2. Un cop cuita, l’escorro, la poso en aigua freda i així
s’evita que s’enganxi.
3. Mentrestant, pelo i tallo l’alvocat a daus petits, els
tomàquets per la meitat i les fulles d’alfàbrega a tiretes.
4. Barrejo tots els ingredients en un bol, afegeixo la
pasta i remeno bé. I ja la puc desar a la nevera tapada, ben fresqueta.
5. Abans de servir amaneixo amb oli d’oliva i unes fulles
extres d’alfàbrega.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!