Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
60’
|
Cost per ració
|
2,20€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 1 got de quinoa blanc, 1 got de quinoa roja, 8
gots de brou, 1 cogombre, un manat de menta, un altre de cilantre , un de
cebollí, dues taronges, oli d’oliva, sal, pebre, vinagre de poma o vinagre
blanc.
1) Primer
de tot posem el brou a bullir (4 mides per cada mida de quinoa) Per unes 5
persones faig servir 2 gots de quinoa i 8 gots de brou. Quan bulli aboquem la
quinoa i fem coure 11 minuts, aturem i tapem
2) Tallem
les herbes ben petites, ratllem la pell de taronja...
3) Barregem
tots els ingredients unes hores abans i deixem reposar a la nevera.
Bon profit!
![]() |
els ingredients |
![]() |
el cebollí, el cilantre i la menta ben picadets |
![]() |
ratllem la pell de la taronja |
![]() |
aquí tenim les dues quinoes i les aromatitzants |
![]() |
amb el cogombre |
![]() |
coem la quinoa |
![]() |
passada una estona ha begut tota l'aigua |
![]() |
barregem, nevera i servim |
Hola! més o menys quanta estona ha de bullir la quinoa? Gràcies!
ResponEliminaUns 11, 12 minuts i tapar
EliminaUns 11, 12 minuts i tapar
Elimina