Dificultat
|
|
Temps de
preparació
Temps de repòs
Temps de
decoració
|
1h
2 hores
15’
|
Cost per ració
|
0,80 €
|
Ingredients per unes 6/8 persones: 500 grams de
maduixes, 500 grams de formatge mascarpone, melindros (unes 20 unitats aproximadament ), 1 got de suc de taronja (unes 3 taronges ), 5
cullerades soperes de sucre, 3 ous (rovells i clares per separat), i per
decorar unes fulles de menta, unes maduixes i xocolata fondant i cacau en pols.
1)
Primer de tot preparo els ingredients.
Separo els rovells de les clares i aquestes últimes les reservo a la nevera amb
un polsim de sal.
2)
Aparto 3 o 4 maduixes per la decoració i la
resta juntament amb el suc de taronja ho passo pel turmix. Aquesta salsa ens
servirà per xupar els melindros.
3)
En un pot fondo bato bé els rovells de l’ou
juntament amb el sucre. Hi afegeixo el mascarpone i barregem bé. Per altra
banda munto les clares a punt de neu i les afegeixo a la barreja. Ara ja tinc
la crema base del pastís.
4)
Xupo els melindros amb la salsa de maduixes
5)
Agafo una safata i començo a muntar el
pastís
6)
Una base amb els melindros xupats, després
poso la meitat de la crema a sobre vigilant que no se’m torni rosa per les
maduixes.
7)
Posoel pastís a la nevera un parell d’hores
perquè agafi consistència i passarem a decorar-lo
8)
El trec de la nevera i hi espolso cacau per
sobre.
9)
I una altra capa de melindros xupats i a
sobre la última capa de crema de mascarpone.
10) En
aquest moment decoro amb les maduixes tallades a làmines, hi afegeixo la
xocolata fosa i espolso amb cacau per sobre. Unes fulles de menta i ja està.
Bon profit!
els ingredients |
fem el suc de taronja |
i l'afegim a les maduixes netes i tallades |
batem rovells i sucre |
hi afegim el mascarpone |
i les clares a punt de neu |
xupem els melindros |
anem muntant el pastís |
i reservem a la nevera un parell d'hores |
fonem la xocolata amb un dau de mantega |
i decorem al gust |
Ha d,estar per llepar-se els dits i la ma sencera
ResponEliminaHa d,estar per llepar-se els dits i la ma sencera
ResponEliminaMoltes gràcies. Prova de fer-lo, ja veuràs. És fàcil.
ResponEliminaQuina pinta!!!!
ResponElimina