Un plat senzill i deliciós ! L'arròs integral és un aliment molt complet !
Ingredients
(per unes 5/6 persones): uns 500 grams d’arròs integral, un carbassó molt gran,
1 ceba gran, 2 dents d’all, oli d’oliva, sal i curri al gust. Aigua o brou
calent (el doble de líquid que d’arròs).
1) Netegem
i tallem el carbassó a daus petits. Netegem l’arròs amb aigua i escorrem.
Tallem la ceba a daus petits.
2) En
una paella posem oli d’oliva i les 2 dents d’all sense pelar per aromatitzar l’oli,
les traiem de seguida (un parell de minuts)
3) Fregim
la ceba uns 5 minuts. Hi afegim el carbassó i coem un parell de minuts més i
aboquem l’arròs i remenem bé per integrar-ho tot.
4) Aboquem
el líquid calent, salpebrem i aromatitzem amb curri al gust.
5) Deixem
coure tapat uns 35 minuts. Parem el foc i deixem reposar uns minuts.
Bon profit
els ingredients |
tallem la ceba |
i el carbassó |
tot barrejat i |
aboquem l'arròs |
i el líquid calent |
aromatitzem al gust |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!