Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
1h
|
Cost per ració
|
2€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: un pollastre tallat a octaus, 3 o 4 llesques
de pa de pagès, uns 150 grams d’ametlles pelades i picades, 3 grans d’all, 400
ml d’aigua, oli d’oliva, orenga seca, pebre negre, sal i farina.
Acompanyament: arròs basmati, el fem bullir uns 10
minuts, escorrem i servim calent.
1) Torrem
el pa. I el tallem a bocins molt petits.
2) Fem
la picada, primer amb els alls ben petits junt amb el pa esbocinat, hi afegim
les ametlles i l’aigua. Ho deixem reservat al morter.
3) Escalfem
oli en una cassola gran i hi fregim el pollastre prèviament salpebrat,
aromatitzat amb orenga i passat per
farina.
4) Un
cop el pollastre estigui daurat hi aboquem la picada per sobre i ho deixem
coure una mitja hora a foc lent. De tant en tant remenem. Si cal afegim una
mica d’aigua. Aquest cop perquè la salsa quedi més fina l'he separat i l'he passat pel turmix. L'aspecte millora molt. Avui he servit amb unes patates al forn aromatitzades amb herbes (romaní)
Bon profit!
|
els ingredients |
|
primer de tot farem la picada: torrem el pa |
|
salem l'all |
|
comencem picant l'all i anem afegint els ingredients |
|
enfarinem el pollastre salpebrat prèviament |
|
el fregim amb oli d'oliva |
|
fem la salsa... |
|
afegim la salsa d'ametlla al pollastre |
|
i finalment separem la salsa i la passem pel turmix |
|
i l'afegim al pollastre. Està deliciós ! |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!