Una amanida ben freda, que agradarà a tothom i molt senzilla de fer.
Ingredients
per 5 persones: 6 o 7 patates grans, molt julivert fresc, uns 150 grams d’ametlles
cures, 1 ceba mitjana (si pot ser tendra, millor), vinagre suau, sal, oli d’oliva.
1)
Primer de tot netegem, pelem i tallem les
patates a daus del mateix tamany i les posem en una olla amb aigua bullint durant uns 12/14
minuts. Han de quedar cuites però no desfetes.
2)
Mentre es refreden farem la salsa. Com? Molt fàcil.
Primer triturem les ametlles i el julivert. En un pot fondo posem les ametlles,
el julivert, un raig de vinagre (jo l’he fet servir de poma), un polsim de sal
i ho triturem tot. Un cop triturat hi anem afegint l’oli anant-ho lligant fins
obtenir una salsa amb la textura que volem. Va molt bé fer-ho com fem la maionesa, amb el turmix i anar-la lligant. Deixem refredar una estona a la nevera.
3)
Fem refredar les patates i servim en una
safata amb la salsa per sobre.
Quina bona pinta!!! Moltes gràcies Judit, l'harem de tastar!
ResponEliminaQuina bona pinta!!! Moltes gràcies Judit, l'harem de tastar!
ResponEliminaMmmmm quina bona pinta!
ResponEliminaMmmmm quina bona pinta!
ResponEliminaMolt fresca i saludable
ResponEliminaCom tú ja ja ja
Fàcil i vegetariana, gràcies Judit! De fet nosaltres cultivem julivert i al nostre blog tenim receptes amb productes de collita pròpia, per si el vols fer un cop d'ull, http://hortet-lhortet.blogspot.com i/o www.facebook.com/hortetlhortet
ResponEliminaMoltes gràcies, el julivert i les patates són de l'Hortet del Baix.
EliminaMoltes gràcies, el julivert i les patates són de l'Hortet del Baix.
Elimina