El fricandó en versió vegetariana, molt nutritiu, lleuger i saborós.
Ingredients (per unes 5/6 persones): una peça de seitan, 1 ceba gran,
uns 200 grams de pèsols, 250 grams de bolets, farina, sal, oli d’oliva. Per la
picada: all, julivert, unes ametlles i sal
1.
Tallar el seitan, salar i enfarinar. Fregir en una paella amb oli abundant
molt calent. Apartar
2.
A la mateixa paella fregir la ceba ratllada durant uns 5/6 minuts.
Afegir-hi els bolets nets i tallats i coure 5 minuts més
3.
Afegir el seitan i cobrir amb aigua (o brou). Afegir els pèsols i deixar
coure a foc lent durant uns 15/20 minuts.
4.
Durant els últims 5 minuts afegir-hi la picada.
5.
Tapar i deixar reposar una estona abans de servir. Va molt bé fer-ho amb
temps i a l’hora de servir donar-li un cop de foc. Es pot servir acompanyat d’un
puré de patata o un bol d’arròs bullit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!