Canalons freds???
Siiiii... Ara a l'estiu, ben fresquets i substituint la beixamel per una maionesa. Si ho fas, repetiràs!
Ingredients: 30 plaques de canalons, un got ple de maionesa (la fem casolana o 1 pot mitjà si la comprem), 5 ous dusos, olives sense pinyol (una llauna mitjana), uns 700 grams (equivalen a unes 9 llaunetes de tonyina de 80 grams), sal i pebre i oli d’oliva.
Siiiii... Ara a l'estiu, ben fresquets i substituint la beixamel per una maionesa. Si ho fas, repetiràs!
Ingredients: 30 plaques de canalons, un got ple de maionesa (la fem casolana o 1 pot mitjà si la comprem), 5 ous dusos, olives sense pinyol (una llauna mitjana), uns 700 grams (equivalen a unes 9 llaunetes de tonyina de 80 grams), sal i pebre i oli d’oliva.
- Primer
de tot: bullim les plaques de canalons amb molta aigua, sal i un raig d'oli, les escorrem i les deixem
estirades damunt un drap de cuina.
- Mentrestant
bullim els ous (10 minuts en aigua bullint i posteriorment refredem
ràpidament). Pelem i ratllem.
- En
un bol hi posem maionesa, la tonyina esmicolada, trossets petits d’olives (abans en reservem algunes per la decoració)i els ous dus ratllats. Ho remenem tot bé.
- Farcim
cada canaló amb el farcit preparat i el tanquem.
- En aquest moment podem
desar-los a la nevera dins d’un taper. Es poden tenir fets hores abans de
servir a taula.
- Posem
els canalons en cada plat i cobrim amb maionesa al gust i unes mitges
olives per decorar.
Bon profit!
Així de senzill...nya, quina gana!! Ptns
ResponEliminaI rapid de fer, aquets plats si q molen!! XD
ResponElimina