la farcim amb les cireres desossades |
És un pastís moolt fàcil, i te'l pots emportar de picnic.
Aprofiteu ara que encara hi ha cireres i que estan boníssimes !
Ingredients:
Un parell de làmines de pasta de full ja fetes (rodones o quadrades),
unes quantes cireres (per exemple mig quilo) i sucre.
1) Posem
el forn a escalfar a uns 200 graus a sota i a dalt.
2) Traiem
les cues i els pinyols de les cireres. Les posem en un escorredor i així treuen l'excés de líquid que puguin tenir.
3) Estenem
la pasta brisa damunt una safata per anar al forn (a sota hi posem paper per al
forn)
4) Posem
una capa de cireres i ho espolsem amb força sucre. Tapem amb l’altra capa de
pasta de full. Ho tanquem tot ben bé per tots els costats (va molt bé que la
capa de sota sigui una mica més gran i la podem aplegar i amb els dits ajuntar
amb la part de dalt.
5) Fem
uns talls a la capa de dalt amb un ganivet perquè surti l’aire calent. Ho
espolsem per sobre amb sucre i ...
6) Al
forn durant uns 20/25 minuts (o fins que veiem que estigui torrat). Jo la primera
part ho faig només amb el forn de sota i la segona part hi poso també el grill
(el forn de sobre).
Bon profit !
Mmm... Segur que delicios com sempre! Tens un premi al meu blog. Passa't qn vulguis! XO
ResponEliminaUaaaaauuuu!! Aquesta cau aquesta setmana!!
ResponEliminaOooooh! Ho he fet de memòria i m'he oblidat el sucre!!! (Ho tinc al forn, ja et diré com ha quedat...) ^_^'
ResponEliminaummmmm
ResponElimina